Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@11:07:44 GMT

نگاهی به آخرین وضعیت «رتبه بندی معلمان»

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۱۱۸۷۱

نگاهی به آخرین وضعیت «رتبه بندی معلمان»

روزنامه آرمان ملی چهارم مهر یادداشتی به قلم علیرضا شیوایی اسکویی کارشناس حوزه فرهنگی منتشر کرد و نوشت: طبق این لایحه، معلمانی که در استخدام وزارت آموزش و پرورش هستند به رتبه‌های متعدد تقسیم می‌شوند که بستگی به آیتم‌های مختلف از جمله سابقه و مدرک تحصیلی و... طبقه‌بندی می‌شوند. در تغییرات این لایحه میزان مجموع حقوق و مزایای معلمان با مدرک کارشناسی و پایین‌تر بر مبنای مربی آموزشیار و با مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر بر مبنای مربی محاسبه می‌شود به طوری که نباید از ۸۰‌درصد حداقل حقوق طبقه‌های تقسیم بندی شده پایین‌تر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ماده ۷ علاوه بر موارد ذکر شده در ارتقاء رتبه گروه‌های ۴ گانه نوشته شده است.

با توجه به موارد فوق به چند نکته مهم اشاره می‌شود: اول اینکه مجموع حقوق و مزایای معلمان بر مبنای مربی آموزشیار و مربی محاسبه می‌شود که با دقت در طبقه‌بندی اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها، طبقه‌ای به نام مربی آموزشیار وجود ندارد و طبقه مربی پایین‌ترین طبقه در این گروه است که شامل حداقل حقوق اعضای هیات علمی وزارت علوم است که بعد از همسان سازی در تیــرماه امسال این مبلغ ۱۵ میلیون تومان می‌باشد و ذکر کلمه «مربی» باعث ایجاد محدودیت در محاسبه حقوق و مزایا می‌باشد، در حالی که هیات علمی دانشگاه‌ها به درجات مربی/ استادیار/ دانشیار و استاد تقسیم می‌شوند. پایین‌ترین درجه مربی و بالاترین درجه استاد است.

در تغییرات این لایحه معلمان را در گروه مربی محدود کرده‌اند که شامل حداقل حقوق و مزایا  است و از حقوق و مزایای طبقات بالا محروم کرده‌اند! با این نگارش که آماده طرح در صحن علنی مجلس است، معلمان با کمترین سابقه و بالاترین سابقه ( کارشناسی ارشد و بالاتر) فقط در گروه «مربی» دانشگاه‌ها مشمول افزایش خواهند بود! (لازم به توضیح است که حداکثر حقوق و مزایای طبقه هیات علمی«استاد» در دانشگاه مبلغ ۴۰ میلیون تومان است).

مورد دیگر به ازای هر طبقه رتبه که معلمان کسب نمایند به ترتیب ۲۵ و ۲۰ و ۱۵ و ۱۰ درصد به مجموع حقوق و مزایا و فوق‌العاده‌های مستمر و ارقام مندرج در احکام کارگزینی معلمان افزوده می‌شود در حالی که معلمان در رتبه‌های پنج گانه به ترتیب معلم پایه، معلم ارشد، معلم خبره، معلم سَرآمد و استادمعلم قرار می‌گیرند و افزایش معکوس است. در این مدل معلم ارشد بیشترین افزایش و استاد معلم کمترین افزایش را خواهد داشت! به نظر می‌رسد ابهامات موجود، موجب تعلل در تصویب خواهد شد و یا مشکلاتی را در روند اجرایی خواهد داشت که لازم است این موارد بررسی کارشناسی شوند.

منبع: روزنامه آرمان ملی برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری رتبه بندی فرهنگيان سازمان معلمان ایران وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری رتبه بندی فرهنگيان سازمان معلمان ایران وزارت علوم تحقیقات و فناوری رتبه بندی فرهنگيان سازمان معلمان ایران وزارت آموزش و پرورش حقوق و مزایای هیات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۱۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌۱۰۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش خواهند شد‌

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان شرط ورود و استخدام در آموزش و پرورش را قبولی آزمون دانست و گفت: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۰۵ هزار نفر جذب آموزش و پرورش خواهند شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، رضا رضایی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر کرمان با تبریک هفته گرامیداشت مقام معلم و اشاره به دیدار معلمان در روز معلم با مقام معظم رهبری، اظهار داشت: با توجه به عملکرد خوب آموزش و پرورش در دولت سیزدهم خوشبختانه مقام معظم رهبری رضایت داشتند.

وی اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین را مهمترین مطالبه مقام معظم رهبری طی چند سال اخیر دانست و افزود: بر اساس این سند آموزش و پرورش به دنبال تربیت انسان تمام ساحتی و در تراز نظام جمهوری اسلامی ایران است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به توجه ویژه و تاکید مقام معظم رهبری بر فعالیت‌های پرورشی و تربیتی گفت: خوشبختانه فعالیت‌های پرورشی و تربیتی در راس برنامه‌های آموزش و پرورش کشور است؛ هر چند که در زمانی به دنبال حذف این معاونت بودند.

وی با بیان اینکه معلم نقش کلیدی در نظام اجتماعی دارد، افزود: همه مسئولان و مردم باید تلاش کنند تا از این اسوه های ایثار و فداکاری در جایگاه والای خود تجلیل و تکریم شوند و به همین مناسبت شعار هفته معلم سال جاری "همه ما مدیون تو هستیم، معلم" انتخاب شده و 43 هزار و 519 فرهنگی در قالب 29 هزار و 270 کلاس درس در 6 هزار و 20 مدرسه استان کرمان مشغول به فعالیت هستند که قدردان زحمات آنان هستیم.

رضایی از اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان ویژه 39 هزار فرهنگی در استان کرمان و افزایش 100 درصدی حقوق فرهنگیان طی 2 سال اخیر خبرداد و گفت: پرداخت هزینه‌های درمان، تسهیلات بدون بازپرداخت برای بیماران سخت درمان از جمله اقدامات آموزش و پروش استان کرمان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: آموزش و پرورش استان کرمان در شاخص‌های اختصاصی موفق به کسب رتبه اول کشور و در کل شاخص‌ها رتبه دوم کشور را به‌دست آورده است.

وی بیان کرد: کسب 6 رتبه تک رقمی کنکور توسط دانش آموزان کرمانی و کسب رتبه 26 کنکور رشته ریاضی یک دانش‌ آموز در منطقه رودبارجنوب یکی از اتفاقاتی است که در طول تاریخ این منطقه بی‌ نظیر بوده و همچنین رشد 100 درصدی رتبه زیر 100 در کنکور سراسری از دیگر افتخارات این استان است.

رضایی کسب 120 مدال رنگارنگ مسابقات کشوری و 107 رتبه برتر کشور توسط معلمان و دانش‌آموزان استثنایی در استان کرمان در سال تحصیلی جاری را از دیگر موفقیت های استان برشمرد و ادامه داد: همچنین طی 2 سال اخیر در این استان بیش از 500 مدرسه نیمه تمام به بهره‌برداری رسیده و 103 مدرسه جدید در حال ساخت است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان افزود: آموزش و پرورش استان کرمان همچنین سند 405 ملک را در سال 1401 و 385 ملک را در سال گذشته گرفته و در بخش سرانه فضای ورزشی به رشد 69 درصدی رسیده است.

وی با اشاره به فعالیت بیش از 2 هزار و 600 روحانی در مدارس استان براساس تفاهمنامه منعقد شده با حوزه علمیه گفت: استان کرمان در این زمینه بعد از استان قم رتبه دوم کشوری را به خود اختصاص داده است.

رضایی با اشاره به کسب رتبه اول آموزش و پرورش استان کرمان در زمینه اعزام دانش آموزان به اردوهای راهیان نور خوزستان، گفت: بیش از 5 هزار دانش آموز به اردوهای راهیان نور در سال تحصیلی جاری اعزام شدند.

وی با اشاره به ضرورت هدایت دانش آموزان به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش بیان کرد: برای هدایت بیش از 50 درصد دانش آموزان دوره متوسطه دوم به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش در آموزش و پرورش استان، برنامه‌ریزی شده و تأسیس هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش جوار کارخانه‌ای در دستورکار ماست.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان شرط ورود و استخدام در آموزش و پرورش را قبولی آزمون دانست و افزود: در سال 1403 بیش از 105 هزار نفر جذب آموزش و پرورش خواهند شد.

وی با بیان اینکه در تاریخ کشور به خصوص پس از پیروزی انقلاب اسلامی، معلمان نقش و جایگاه ویژه‌ای در هدایت و راهبری جامعه داشته و در مسایل و موضوعات مختلف مشاوران امین مردم بوده‌اند، گفت: در دوران پس از دفاع مقدس نیز یکی از مراجع اصلی مردم یعنی مرجعی که محل مشورت آنان در تمام مسائل روز جامعه بود، معلمان و فرهنگیان بودند.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • ‌۱۰۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش خواهند شد‌
  • آزمون استخدامی «معلم پرورشی» و «ورزش»
  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجوز برای جذب معلم صادر شده است
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجور برای جذب معلم صادر شده است
  • اولویت اصلی دولت آموزش و پرورش است
  • زمان برگزاری آزمون استخدامی مربی پرورشی، مراقب سلامت و مشاور مدارس
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت
  • نباید با معلم‌مان کشتی بگیریم/ دولت‌ها تا یک سال اول‌شان به معلم‌ها توجه می‌کنند/ حضور طلاب در مدارس مسبوق به سابقه است/ «نیرزاده» هم طلبه بود